Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Geweldig

16 beoordelingen

Filteren op beoordeling

14

2

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Wilma d.

    Apr 23, 2021

    Sympathieke man die weet waar hij over praat.

  • SM

    Shaimaa M.

    Apr 23, 2021

  • SB

    Sylvia B.

    Apr 22, 2021

  • MS

    Mariska S.

    Apr 14, 2021

  • Angelica D.

    Mar 27, 2021

    Amei ,amei, vou ficar bonitaaaa🙈.

  • Robert H.

    Feb 19, 2021

  • Magdalena v.

    Sep 22, 2020

    Ik was voorbereid voor een intake gesprek van één uur, maar ik bleef uiteindelijk bijna 2,5uur vrolijk kletsen over de behandelingen,mogelijkheden, wat voor effect ik voor ogen had, maar ook over een stukje privé en de toekomstige plannen van Arioque Esthétique. Telkens wanneer ik dacht klaar te zijn hebben we een nieuw onderwerp gevonden, bizaar 😁. Ik ben onder indruk van de uitgebreide kennis en vriendelijkheid van Arioque, het leek meer een vriendenbezoek, maar was veel boeiender en nu is mijn doel veel duidelijker, ik word zeker een vaste klant. Twijfels? Niet nodig!.

  • Ylisha P.

    Aug 18, 2020

    Kundig, eerlijk, professioneel, vriendelijk en geïnteresseerd. Jouw wensen worden uitgebreid besproken en Arioque zal er alles aan doen om jouw wensen ook haalbaar te maken. Echt top!.

  • KP

    Kim P.

    Aug 7, 2020

    Ik ben al meerde keren bij Arioque geweest voor een gezichtsbehandeling, lasseren van mijn boven lip en nu.

  • MH

    Mariëlle H.

    Aug 6, 2020

    Professioneel, gezellig, goed advies, ik ben zeer tevreden!.

  • Deany L.

    Jul 29, 2020

    Zeker een aanrader! Was een pijnlijke behandeling maar heb het prettig ervaren!.

  • Onur K.

    Jun 22, 2020

    Vandaag ben ik voor de tweede keer naar Arioque Esthétique gegaan om mijn rug, schouder en oksels te laten laseren.. Ik ben blij dat ik hier terecht kon en snel het resultaten kon zien voor betaalbare laser behandeling.. Helemaal top, en tot snel.. P.S. Aanrader voor iedereen! Top kwaliteit en klantvriendelijk....

  • LV

    Linda v.

    Jun 5, 2020

    Goed vriendelijk en vooral goede hygiene.

  • MH

    Mariëlle H.

    Jun 5, 2020

    Arioque is professioneel, hij heeft een hele nette praktijk en het was gezellig!.

  • Maaike ..

    Jun 3, 2020

  • Onur K.

    May 13, 2020

    Voor het eerst keer behandeling gehad bij Arioque voor mijn hele rug en oksels, tot nu toe ben ik tevreden en hopelijk kunnen we na paar behandelingen het resultaat zien! Echt een aanrader!.