Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Geweldig

52 beoordelingen

Filteren op beoordeling

51

1

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • José H.

    Jun 24, 2022

  • Jessica N.

    Jun 17, 2022

    Mijn voeten zien er weer perfect uit!

  • GH

    Gonda H.

    Jun 16, 2022

    Weer genoten van een heerlijke gezichtsbehandeling,pedicure met mooie gelnagellak,en wenkbrauwen met henna,top!!

  • MH

    Maaike H.

    May 27, 2022

    Goede service en adviezen gekregen. De behandeling zelf was prettig en zeker voor herhaling vatbaar.

  • PB

    Priscilla B.

    May 20, 2022

    BD

    Brandy de Groot

    Bedankt voor de revieuw! Het was fijn om je in de praktijk te mogen ontvangen lieve groet Brandy

    20e mei 2022 10:46

  • DV

    Denise v.

    May 18, 2022

  • SP

    Sonja P.

    Apr 22, 2022

    Brandy is vriendelijk weet wat ze doet en legt alles goed uit.

  • GH

    Gonda H.

    Apr 21, 2022

    Heerlijke behandeling,deskundig,prima!

  • TV

    Truus v.

    Apr 14, 2022

    Heerlijke ervaring

  • JW

    Jos W.

    Apr 2, 2022

  • TL

    Tineke L.

    Apr 1, 2022

    Even een heerlijk ZEN moment voor jezelf met heel veel aandacht gegeven.

  • SP

    Sonja P.

    Mar 30, 2022

    Goede verzorging.

  • EV

    Eveline V.

    Mar 24, 2022

    Brandy is heel vriendelijk en kundig en ze heeft me erg goed van mn ingegroeide teennagel afgeholpen. Ze nam alle tijd voor me, ook toen er meer probleempjes te voorschijn kwamen. De praktijk is mooi en professioneel en is makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.

  • DV

    Denise v.

    Mar 18, 2022

  • Jessica N.

    Mar 3, 2022

    Zo heerlijk weer na al die tijd!

  • Yolanda v.

    Mar 2, 2022

    Zo top

  • CH

    Cindy H.

    Feb 25, 2022

    Brandy neemt uitgebreid de tijd voor je. De behandeling is professioneel en prettig. Weer een fijne ervaring !

  • MW

    Marlies W.

    Feb 12, 2022

    Hele fijne, rustige, persoonlijke en kundige aandacht!

  • TL

    Tineke L.

    Feb 11, 2022

    Je voelt je op vakantie. Zo heerlijk is de behandeling

  • TV

    Truus v.

    Feb 10, 2022

    Fijne behandeling en een hele lieve, vriendelijke consulente.

  • AP

    Anja P.

    Feb 10, 2022

  • AB

    Atie B.

    Feb 9, 2022

  • CH

    Cindy H.

    Feb 4, 2022

    Brandy zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Elke behandeling is te kort, omdat je er graag wilt blijven ! Superprofessioneel en aardig !

  • SP

    Sonja P.

    Feb 3, 2022

    Persoonlijk, warm behandeling met aandacht

  • MV

    Mike v.

    Jan 14, 2022

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder