Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Geweldig

293 beoordelingen

Filteren op beoordeling

279

11

1

1

1

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • BB

    Beau B.

    Jul 2, 2022

  • Veronika R.

    Jun 30, 2022

  • Johanna J.

    Jun 28, 2022

  • TB

    Tara B.

    Jun 28, 2022

    Bianca is wonderful and customises your facial based upon what you need. She is a warm and open individual and I couldn't recommend her enough.

  • FW

    Fong-Chi W.

    Jun 28, 2022

    Vriendelijk en professioneel. Ik heb de supreme facial gehad en vond het uitstekend.

  • AS

    Anastacia S.

    Jun 25, 2022

    Top pedicure

  • AM

    Ariane M.

    Jun 23, 2022

    Deskundig en met veel persoonlijke aandacht. Zichtbaar resultaat en de massage is heerlijk ontspannend! Ik kom terug.

  • AS

    Anastacia S.

    Jun 21, 2022

    Heerlijke facial weer gehad

  • Jasmin R.

    Jun 18, 2022

  • Joyce L.

    Jun 18, 2022

  • RF

    Ruth F.

    Jun 17, 2022

  • HS

    Heleen S.

    Jun 16, 2022

  • Loes M.

    Jun 14, 2022

  • EU

    Enikö U.

    Jun 13, 2022

    Ik word altijd heel goed geholpen door Linsay en Bianca. Ze nemen de tijd voor je, zijn vakkundig, geven goed advies en heel erg behulpzaam. Zo fijn dat ik altijd goed word geholpen! Echt een aanrader!

  • BB

    Beau B.

    Jun 11, 2022

  • TX

    Teresa X.

    Jun 10, 2022

  • Aytan I.

    Jun 10, 2022

  • LW

    Laura W.

    Jun 9, 2022

  • M. A. J.

    Jun 9, 2022

    Bianca did amazing. The needling is not painful, waxing the mustache is more painful than this. I did not have any redness, sensitivity or itch. I am happy with the result and would definitely do it again.

  • AP

    Asmita p.

    Jun 9, 2022

    It was service done by Paulina...I really liked it

  • IM

    Ilaria M.

    Jun 7, 2022

  • AB

    Angelique B.

    Jun 7, 2022

    Nog nooit zulke goede schoonheidsspecialistes gehad. De deskundigheid straalde ervanaf. Verder waren ze lief, voelde ik me verwend en gehoord en was de salon zelf prachtig.

  • VZ

    Véronique Z.

    Jun 1, 2022

  • AB

    angelique b.

    Jun 1, 2022

  • Jasmin R.

    May 21, 2022

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder