Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Geweldig

41 beoordelingen

Filteren op beoordeling

38

3

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Willy D.

    okt. 29, 2021

    Super Katja

  • Jürgen R.

    okt. 23, 2021

    Zeer aangename therapie, totaal niet pijnlijk. Zowel Charline als Mia zijn heel sympathiek en vriendelijk.

  • TK

    Tania K.

    okt. 22, 2021

  • Jürgen R.

    okt. 19, 2021

    Ik heb het gevoel dat het mijn buikspieren echt verstevigd. En Mia is heel vriendelijk en attent.

  • Willy D.

    okt. 15, 2021

    Perfect

  • KV

    Kattty V.

    okt. 14, 2021

  • Veerle W.

    okt. 7, 2021

    CryoSilhouette zorgt voor een top service in combinatie met top behandelingen en advies op maat van je lichaam! Geen lose beloftes en behandelingen met resultaat! Katja adviseertt je met welke behandeling aan je verwachtingen kan voldoen. Ik kan CryoSilhouette alleen maar aanraden!

  • Inge M.

    okt. 5, 2021

    hartelijke ontvangst, ontspannende behandeling, bevredigend resultaat

  • KV

    Kattty V.

    sep. 30, 2021

  • Willy D.

    sep. 30, 2021

    Bedankt Ik ben heel tevreden!

  • ND

    Nadine D.

    sep. 16, 2021

  • Melissa L.

    aug. 30, 2021

  • SM

    Sarah M.

    jul. 12, 2021

  • KG

    Karin G.

    jul. 8, 2021

    Super behandeling!

  • IT

    Ingrid T.

    jul. 5, 2021

  • KG

    Karin G.

    jun. 24, 2021

  • EL

    Esther L.

    jun. 17, 2021

  • KG

    Karin G.

    jun. 10, 2021

  • Sandra C.

    mei 27, 2021

    Zalig ontspannen. Een gezondere blos in mijn gezicht, huid voelt zachter.

  • KD

    Karlien D.

    mei 19, 2021

    Zeer aangename ervaring! Een zeer lieve dame die me gerust had gesteld en een leuke babbel gehad. En meteen 2 cm minder, top!

  • PZ

    Pat Z.

    mei 8, 2021

  • KG

    Karin G.

    mei 7, 2021

    Geweldig eerste ervaring ! Warme onthaal en zeer professioneel Dankjewel !

  • Lien M.

    mrt. 25, 2021

    Zeer vriendelijk ontvangen, heel duidelijke info gekregen over de behandeling , er wordt heel duidelijk gemaakt dat het niet enkel voldoende is om vet te bevriezen maar dat er van jou toch ook nog een inspanning vereist is, is voor mij een eindje rijden maar ga zeker terug. Proefbehandeling gedaan ... 2de afspraak geboekt ....

  • JG

    Jaklin G.

    mrt. 12, 2021

    Uitgebreide informatie gekregen.

  • Sandra C.

    mrt. 12, 2021

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder