Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Geweldig

70 beoordelingen

Filteren op beoordeling

67

3

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • CS

    Chiara S.

    nov. 26, 2021

  • GS

    Griet S.

    nov. 22, 2021

  • Peter-peggy M.

    nov. 20, 2021

  • NI

    Nadine I.

    nov. 19, 2021

    Ik heb weer zalig genoten. Het resultaat is ook ok ..

  • Anniek V.

    nov. 8, 2021

  • Annelies V.

    nov. 6, 2021

    100 % genieten en tot rust komen. Heerlijke gezichtsmassage. Telkens ook nieuwe producten in het assortiment waarbij je een goede uitleg krijgt..

  • AD

    An D.

    okt. 19, 2021

  • EV

    Ellen V.

    okt. 13, 2021

    Na een migraine aanval vorige week deed de oog verzorging in combi met gelaatsverzorging extra deugd! Volgende keer gaat ze mijn acne velletje te lijf, haha! Ellen weet precies wat je nodig hebt en legt je iedere keer in de watten :).

  • Peter-peggy M.

    okt. 8, 2021

  • Peter-peggy M.

    sep. 25, 2021

  • Lise D.

    sep. 14, 2021

    De advanced clean care doet mijn huid zo zacht aanvoelen! Was een hele ontspanning gedurende de hele behandeling, ik voelde me alsof ik een winterslaap had gedaan en terug voor het eerst licht zag. Geweldig!.

  • KV

    Katrijn V.

    sep. 11, 2021

  • Peter-peggy M.

    aug. 27, 2021

  • Lieve v.

    aug. 24, 2021

  • Veerle T.

    aug. 13, 2021

  • Barbara D.

    aug. 12, 2021

  • Lise D.

    aug. 9, 2021

  • VB

    Véronique B.

    aug. 6, 2021

    Ellen legt alles met veel geduld en passie uit. De behandeling voert ze op een rustige manier uit waardoor je je snel thuis voelt!.

  • Liesbeth W.

    aug. 5, 2021

  • HM

    Hilde M.

    aug. 4, 2021

  • Lynn M.

    jun. 30, 2021

    Weer een geweldig ontspanningsmomentje voor mezelf ervaren met mooie wimpers als resultaat dankzij de lash lift..

  • Lieve v.

    jun. 29, 2021

  • EV

    Ellen V.

    jun. 23, 2021

    Een lieve vriendelijke dame met kennis van zaken die je graag in de watten legt. Altijd correct advies gekregen en zeer tevreden van de producten. De gelaatsverzorging is heel uitgebreid en ontspannend. Hartelijk bedankt Ellen! De volgende afspraak is al gemaakt en ik kijk er naar uit! :).

  • Barbara D.

    jun. 18, 2021

    Geweldige start van het weekend!.

  • Lore K.

    jun. 18, 2021