Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Geweldig

38 beoordelingen

Filteren op beoordeling

37

1

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • DY

    Dilan Y.

    apr. 30, 2021

  • Lore K.

    mrt. 19, 2021

    Zalig even wegdromen en aan niets moeten denken. Zachte handen, geweldige producten. Genoten met een glimlach..

  • TC

    Talia C.

    mrt. 18, 2021

  • CS

    Cindy S.

    mrt. 12, 2021

    Het was een heel lange tijd geleden en duidelijk dat mijn huid de icare behandeling gemist had. Zalig ontspannen en genieten. Ik ben fan en mijn overgevoelige huid ook..

  • Peter-peggy M.

    mrt. 11, 2021

  • Kathleen V.

    mrt. 9, 2021

  • Kelly D.

    mrt. 4, 2021

  • Lynn M.

    mrt. 2, 2021

    Opnieuw met prachtig gekrulde wimpers naar huis. Bovendien helemaal ontspannen. Het perfecte me-time moment na de werkdag..

  • Noor V.

    okt. 22, 2020

    Super content met mijn 3 extra oorgaatjes!.

  • GM

    Greet M.

    okt. 20, 2020

  • Annelies V.

    okt. 19, 2020

    Ik had zo genoten van deze behandeling ! ben zo ontspannen . feeling fresh and good ! Dank je Ellen, echt ..

  • Annick D.

    okt. 16, 2020

  • Tineke V.

    sep. 8, 2020

  • IV

    Ilse V.

    sep. 4, 2020

  • Annelies V.

    sep. 4, 2020

    Ellen heeft zo een frisse verschijning en met veel passie doet ze haar werk. Let op details en geeft tips tijdens de behandelingen ! mijn wimpers hebben weer een Push up gekregen :).

  • Annick D.

    aug. 28, 2020

  • Annelies V.

    aug. 21, 2020

    hemels, zo een behandeling. Echt even tot rust komen en genieten..

  • Nicole P.

    aug. 10, 2020

    vriendelijke bediening, mooie studio, ontspannen en aangename sfeer,.

  • Steffi V.

    aug. 5, 2020

  • thea a.

    jul. 11, 2020

    Als je huisgenoten zeggen dat je gezicht aanvoelt zoals een babyvelletje dan is het uurtje zalig genieten meer dan geslaagd 😊.

  • Kelly D.

    jul. 10, 2020

  • Annelies V.

    jul. 9, 2020

    pure verwennerij, zelfs uw handen krijgen een deugddoende massage . zalig.

  • HR

    Hilde R.

    jul. 6, 2020

    Bedankt voor de duidelijke uitleg en heb echt genoten van de hele ervaring..

  • Steffi V.

    jun. 30, 2020

  • Julie P.

    jun. 26, 2020

    Bedankt Ellen voor mijn mooie wimperlift en kleuring. Telkens geef je 100% van jezelf en is het resultaat fantastisch! Je bent een topper!.