Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Geweldig

30 beoordelingen

Filteren op beoordeling

30

0

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Noor V.

    Oct 22, 2020

    Super content met mijn 3 extra oorgaatjes!.

  • GM

    Greet M.

    Oct 20, 2020

  • Annelies V.

    Oct 19, 2020

    Ik had zo genoten van deze behandeling ! ben zo ontspannen . feeling fresh and good ! Dank je Ellen, echt ..

  • Annick D.

    Oct 16, 2020

  • Tineke V.

    Sep 8, 2020

  • IV

    Ilse V.

    Sep 4, 2020

  • Annelies V.

    Sep 4, 2020

    Ellen heeft zo een frisse verschijning en met veel passie doet ze haar werk. Let op details en geeft tips tijdens de behandelingen ! mijn wimpers hebben weer een Push up gekregen :).

  • Annick D.

    Aug 28, 2020

  • Annelies V.

    Aug 21, 2020

    hemels, zo een behandeling. Echt even tot rust komen en genieten..

  • Nicole P.

    Aug 10, 2020

    vriendelijke bediening, mooie studio, ontspannen en aangename sfeer,.

  • Steffi V.

    Aug 5, 2020

  • thea a.

    Jul 11, 2020

    Als je huisgenoten zeggen dat je gezicht aanvoelt zoals een babyvelletje dan is het uurtje zalig genieten meer dan geslaagd 😊.

  • Kelly D.

    Jul 10, 2020

  • Annelies V.

    Jul 9, 2020

    pure verwennerij, zelfs uw handen krijgen een deugddoende massage . zalig.

  • HR

    Hilde R.

    Jul 6, 2020

    Bedankt voor de duidelijke uitleg en heb echt genoten van de hele ervaring..

  • Steffi V.

    Jun 30, 2020

  • Julie P.

    Jun 26, 2020

    Bedankt Ellen voor mijn mooie wimperlift en kleuring. Telkens geef je 100% van jezelf en is het resultaat fantastisch! Je bent een topper!.

  • KD

    Katrien D.

    Jun 18, 2020

  • Anja D.

    Jun 18, 2020

    Een aangenaam "zen" momentje :-).

  • Annick D.

    Jun 12, 2020

  • Annelies V.

    Jun 11, 2020

    Zalige behandeling, zo ontspannend..

  • Stephanie P.

    Jun 10, 2020

  • ZD

    Zorea D.

    Jun 2, 2020

  • Annelies V.

    May 30, 2020

    Frisse en moderne praktijk. Verwarmde verzorgingstafel was echt aangenaam. Zeer tevreden met mijn wimpers..

  • JV

    Jolien V.

    May 27, 2020