Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Geweldig

32 beoordelingen

Filteren op beoordeling

32

0

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • Nisa V.

    Jun 8, 2022

    Genoten! Een echte aanrader.

  • DD

    Dorien D.

    Jun 7, 2022

  • NT

    Nele T.

    Jun 4, 2022

    Super fijne afspraak en zalig zachte voeten! Ik kom zeker terug! ☺️

  • SL

    Steffie L.

    May 28, 2022

  • IS

    Inge S.

    May 25, 2022

  • IL

    Ine L.

    May 17, 2022

    Altijd fijn om voldoende uitleg te krijgen over alles 🥰 en m’n voetjes zijn klaar voor het warme weer! Thanks Annoukske 😘

  • RR

    Roberte R.

    May 13, 2022

  • GV

    Gina V.

    May 10, 2022

    Heb genoten dank je anouk

  • RR

    Roberte R.

    May 7, 2022

  • Lisa V.

    May 5, 2022

    Genieten ! Van binnenkomen tot buitengaan, top!!

  • Maddy B.

    Apr 28, 2022

    Nageltjes weeral mooi gedaan. En een deugddoende gelaatsverzorging. Thanks

  • Phaedra V.

    Apr 26, 2022

    Heel rustgevend en ontspannend

  • Imke T.

    Apr 25, 2022

  • LJ

    Larissa J.

    Apr 12, 2022

    Annouk kent haar vak. Ze is een heel aangename vrouw en erg professioneel. Ik poppel altijd om naar haar toe te gaan voor haar geweldige behandelingen. De grootste aanrader dus! Doe zo verder girl! <3

  • Lore V.

    Apr 8, 2022

  • JL

    jente l.

    Apr 1, 2022

    Anouk doet met zoveel passie haar job dat ik er zelf blij van wordt! Altijd tevreden over het eindresultaat en de behandeling!

  • ED

    Evy D.

    Mar 29, 2022

  • AP

    Ariane P.

    Mar 28, 2022

    Super zoals altijd 😁

  • SG

    Salma G.

    Mar 24, 2022

  • GV

    Gina V.

    Mar 22, 2022

    Genoten van een zalige gezichtsbehandeling

  • DV

    Dorien V.

    Mar 22, 2022

    Na een behandeling door Annouk voel ik me altijd ontspannen en mijn huid voelt als herboren! Annouk werkt met fijne producten die lief zijn voor de huid. Bovendien is ze zelf een super toffe madame!

  • Vanessa V.

    Mar 18, 2022

    Super aangenaam, voelde mij helemaal ontspannen en mijn huid was echt ‘naakt’ na de dermaplanning!😂 Voor herhaling vatbaar! Top! 👌🏻

  • Wendy Q.

    Mar 15, 2022

  • CV

    Caroline V.

    Mar 14, 2022

  • DD

    Dorien D.

    Mar 8, 2022

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder