Beoordelingen

Beoordelingen

5.0 Geweldig

29 beoordelingen

Filteren op beoordeling

29

0

0

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • IE

    Ilham E.

    jun. 23, 2022

    I love this girl❤️

  • BA

    Bouchra A.

    jun. 22, 2022

    Loveee my brows!!!

  • Farida B.

    jun. 14, 2022

  • GV

    Gina v.

    jun. 14, 2022

    Super service. Ik vond het een heerlijke behandeling met een zeer mooi resultaat. Dit miste we nog in Bocholt! Mij zie je zeker terug! Tot over 4 weken! 🫶🏼

  • HA

    Hennen A.

    jun. 8, 2022

    Jij bent de beste !!! Super lief 💯💕

  • AJ

    Amey J.

    mei 20, 2022

    Zo’n lieve en gezellige meid! Top service en ze levert top werk!! Ik ga zeker vaker terug ❤️

  • Lisa V.

    mei 20, 2022

    Everytime I pay a visit to Alina I’m simply blown away! She is the sweetest person and does her job so well. I love the fact that she cares so much about your desired looks and how you feel in general. Love love love her!!!!!!🤍

  • MH

    Marjam H.

    mei 18, 2022

    Had an amazing appointment, she listens and delivers! Will tell everybody about her ! Thank you so much for the brows and lashlift ! I came home and loved it every time I would look at my browss! Thanks sweety

  • Leandra P.

    apr. 23, 2022

    Really friendly and welcoming and always taking in consideration the wishes of the customer

  • MH

    Marjam H.

    apr. 8, 2022

    Loved it! Got a lot of information about how to take care of my lashes and brows, will come back for sure <3

  • LR

    Lisa R.

    mrt. 12, 2022

  • OC

    Olivia C.

    mrt. 5, 2022

  • Farida B.

    feb. 23, 2022

  • MP

    Marta P.

    feb. 22, 2022

    Alina is niet alleen heel erg lief maar zeer professioneel. Behandeling bij haar is een hele traktatie voor jezelf je huid en je uiterlijk. Ze weet precies wat ze moet doen en is heerlijk perfectionistisch daarin. Wimpers met botox is een echte aanrader!!! Bij wenkbrauwen behandeling keek ze naar een soort huid die ik heb en naar aanleiding daarvan heeft ze voor toepassend behandeling gekozen. Je bent zeker in goede handen bij haar!

  • Debby S.

    feb. 21, 2022

    She is the best, sweetest person i know!! Recommend it to everyone 😍

  • YB

    Yvonne B.

    feb. 17, 2022

    Hele fijne behandeling gehad (Deluxe Hybrid Brows), fijne producten en een hele lieve dame die je vakkundig helpt en zorgt voor fleeky brows!

  • BA

    Bouchra A.

    feb. 11, 2022

    Heel erg tevreden 😍

  • Britt P.

    feb. 5, 2022

    Amazing service by the sweetest Alina. I’m in love with my lashes and eyebrows!!

  • Eva F.

    jan. 31, 2022

  • FB

    Fikria B.

    dec. 21, 2021

    Super joviaal en enorm ervaren !

  • RC

    Rabia C.

    dec. 21, 2021

  • Gythe V.

    dec. 20, 2021

    Ze is de beste🤩

  • AS

    Arnidia S.

    dec. 15, 2021

    Super goed altijd te vrede !!oxox

  • AS

    Amke S.

    dec. 9, 2021

  • CO

    Cigdem O.

    dec. 7, 2021

    Very professional at her work and a sweetheart! ❤️

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder