Beoordelingen

Beoordelingen

4.9 Geweldig

81 beoordelingen

Filteren op beoordeling

77

3

1

0

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • FN

    Frederike N.

    mei 8, 2021

  • Leyla I.

    mei 6, 2021

    Een ultieme must have ervaring. Vanaf de eerste seconde word je in de watten gelegd. Met totale ontspanning als eindresultaat..

  • KS

    Kim S.

    mei 1, 2021

  • Didi D.

    apr. 24, 2021

  • EV

    Ellie V.

    apr. 22, 2021

    absoluut een aanrader!.

  • JH

    Jake H.

    apr. 21, 2021

    I loved it!.

  • GM

    Gail M.

    apr. 17, 2021

  • Denise B.

    apr. 17, 2021

    Het was weer zoals altijd een hele fijne beleving en een heerlijke behandeling! Ik heb echt genoten!.

  • LS

    Losin S.

    apr. 11, 2021

  • Sietske H.

    apr. 9, 2021

  • SA

    Silvia A.

    mrt. 20, 2021

  • YS

    yvonne s.

    mrt. 19, 2021

    Een massage van Thomaz bij Retreat is als een warm bad voor de ziel. De mate van aandacht die aan mij gegeven is, is ongekend. Ik ga meteen weer boeken!.

  • DG

    Daniël G.

    mrt. 16, 2021

    heel erg professioneel, fijne behandeling!.

  • SR

    Sanne R.

    mrt. 16, 2021

  • JE

    jenneke e.

    mrt. 14, 2021

  • CA

    Cherry A.

    mrt. 14, 2021

  • GM

    Gail M.

    mrt. 14, 2021

  • SV

    Sabine V.

    mrt. 12, 2021

  • AB

    Arja B.

    mrt. 9, 2021

    Zó vriendelijk, professioneel en weldadig ervaren, ik heb genóten van de behandeling. Voor herhaling vatbaar!.

  • AV

    annelies v.

    mrt. 9, 2021

    Top.

  • Sietske H.

    mrt. 5, 2021

    Heerlijke behandeling en na de lange lockdown EINDELIJK weer prachtige wenkbrauwen. Dank je wel Janice, you still rule..! ;-).

  • CS

    Carla S.

    mrt. 3, 2021

    Super, tot snel.

  • NV

    Nelly v.

    mrt. 3, 2021

  • ES

    Elize S.

    mrt. 3, 2021

  • Sietske H.

    nov. 21, 2020

    Prachtige wenkbrauwen heb ik weer!.