Beoordelingen

Beoordelingen

4.8 Geweldig

557 beoordelingen

Filteren op beoordeling

483

60

13

1

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • DW

    Daniela W.

    iul 2, 2022

    Lekker gebabbeld over van alles en dat is erg fijn. Voelde me goed en op mijn gemak. Haar is weer prachtig geknipt dus ben erg tevreden.

  • Noesha A.

    iul 2, 2022

  • CM

    Casey M.

    iul 2, 2022

  • Celine R.

    iun 25, 2022

    Lekkere koffie, vriendelijke ontvangst ondanks dat ik zelf wat te laat was. En een prachtige bos krullen teruggetoverd!

  • Sadia L.

    iun 25, 2022

    Heel heel tevreden! Tot nu toe heeft niemand zo goed geknipt als yousra! Thnx yous!

  • RA

    Rachid A.

    iun 15, 2022

  • RH

    Renée H.

    iun 10, 2022

    Echt mooi en goed geknipt en gestyled! Veel uitleg over verzorging van krullen. Eindelijk een goeie kapper voor mijn bos krullen :-)

  • KM

    Kisha M.

    iun 10, 2022

    Vandaag weer super gekleurd! Mijn haar ziet er weer fantastisch uit en ik kijk nu al uit naar mijn volgende knipbeurt! Altijd super gezellig met de vakkundige dames van Yous!

  • Milou S.

    iun 9, 2022

  • AP

    Alayza P.

    iun 9, 2022

    Fijne kappers die heel zorgvuldig met het haar omgaan en weten wat zij doen. Nogmaals bedankt voor de goede zorg van mijn eigen haar en ook die van mijn dochter. Liefs, Anoushka en Alayza <3

  • EO

    Evernall O.

    iun 8, 2022

    Heel tevreden met het resultaat , ik kreeg zelf ook tips mee voor wat ik het beste kan doen met mijn haar.

  • SV

    sachs v.

    iun 7, 2022

  • LV

    Lisette v.

    iun 4, 2022

  • AS

    Anne-Marie S.

    iun 4, 2022

    Altijd weer fijn! Dit keer was het erg druk dus voelde een beetje als ‘ being rushed’..

  • CV

    Cheyenne V.

    iun 3, 2022

  • Monique M.

    iun 3, 2022

    Haar zit weer 🔝

  • Jeff B.

    iun 1, 2022

    Top zoals altijd

  • EH

    Elaine H.

    mai 27, 2022

  • PV

    Patricia v.

    mai 27, 2022

    Eindelijk goede uitleg over mijn haar van iemand die het begreep. Ik dacht altijd dat ik een vage slag in mijn haar had, door goed knippen kan ik nu met een bos krullen rondlopen!

  • Mn E.

    mai 21, 2022

    Goed advies gekregen over mijn haar en welk kapsel juist is voor mijn krullen. En nog handige tips mee gekregen.

  • IS

    Isabel S.

    mai 21, 2022

  • Anna S.

    mai 20, 2022

    Goed geluisterd naar mijn wensen en denkt mee. Dankjewel Savannah

  • Nancy D.

    mai 20, 2022

  • BS

    Britt S.

    mai 20, 2022

    De kapsters zijn erg vakkundig en kijken echt goed naar het haar en passen daarbij hun techniek aan!

  • Sylvana v.

    mai 20, 2022

    Mijn dochter haar eerste knipbeurt, super lief geholpen en fantastische service!

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder