Beoordelingen

Beoordelingen

4.8 Geweldig

539 beoordelingen

Filteren op beoordeling

467

58

13

1

0

Beoordelingen die u kunt vertrouwen

Al onze beoordelingen komen van echte klanten waarvan het bezoek is geverifieerd

  • EH

    Elaine H.

    mei 27, 2022

  • Mn E.

    mei 21, 2022

    Goed advies gekregen over mijn haar en welk kapsel juist is voor mijn krullen. En nog handige tips mee gekregen.

  • IS

    Isabel S.

    mei 21, 2022

  • Anna S.

    mei 20, 2022

    Goed geluisterd naar mijn wensen en denkt mee. Dankjewel Savannah

  • Nancy D.

    mei 20, 2022

  • BS

    Britt S.

    mei 20, 2022

    De kapsters zijn erg vakkundig en kijken echt goed naar het haar en passen daarbij hun techniek aan!

  • Sylvana v.

    mei 20, 2022

    Mijn dochter haar eerste knipbeurt, super lief geholpen en fantastische service!

  • BI

    Beyza I.

    mei 19, 2022

    Vriendelijk personeel & mooi resultaat!

  • Nathalie D.

    mei 17, 2022

    Bedankt weer voor de geweldige service en het altijd heerlijke ontspan moment. Ik ga altijd weer met een lekkere geknipte krullen naar huis. <3

  • ME

    Marja E.

    mei 13, 2022

    Ik had met korting gereserveerd paaskorting echter niet verrekend. 1e behandeling kreeg ik ook een haarmasker. Nu stond ik binnen 3/4 uur weer buiten.

  • RT

    Randa T.

    mei 13, 2022

  • UM

    Ursula M.

    mei 12, 2022

    Weer geweldig geholpen door Rachel. Erg blij weer met mijn haar!

  • YS

    Yvonne S.

    mei 6, 2022

    Rachel heeft heel goed geluisterd, meegedacht en deskundig geadviseerd en perfect geknipt!! En heel aardig!! Nb de koffie (echte cappuccino!!) was lekker! Wat ik alleen vaak merk bij kappers in het algemeen , is dat bij t wassen niet de hele hoofdhuid meegewassen / of ook even meegemasseerd wordt. Soms wordt het achterhoofd bijna overgeslagen, soms ook de voorranden of zijkant boven de oren. Ik ben t dus gewend en heb daardoor niets gezegd. Sorry. Mssn vlgde keer beter. Maar beslist een 9!!

  • SR

    Sky R.

    mei 6, 2022

    Niet helemaal wat ik hoopte. Wasmassage heel kort. Wilde graag meer volume maar mijn haar hangt slapper dan wanneer ik het zelf style. Had er meer van verwacht.

  • JM

    Jasja M.

    apr. 30, 2022

    Zoals altijd weet Youssra me haar weer perfect te knippen en in model te krijgen. En ook dankzij de hair treatmant voelt me haar weer zacht aan. Dank je wel Yous

  • JB

    Jenny B.

    apr. 30, 2022

  • MJ

    M. J.

    apr. 29, 2022

  • CC

    Chantal C.

    apr. 29, 2022

  • DS

    Daniëlla S.

    apr. 26, 2022

    Aardige dame heeft het super gedaan! Zeker goede ervaring. :)

  • EV

    Epihany V.

    apr. 23, 2022

    Leuke meiden geweldig resultaat

  • JR

    jeudina R.

    apr. 23, 2022

    Geweldige kapper! In 1x goed geknipt Ben er heel blij mee Ze luisteren ook goed naar je wensen Ik zal vaker naar deze kapper gaan Bedankt!!

  • Debora P.

    apr. 23, 2022

  • EC

    Emine C.

    apr. 23, 2022

    Vandaag door Rachel geknipt! Ben heel erg blij met t resultaat. Krullen komen weer mooi uit. Rachel luistert heel goed naar je en neemt haar tijd.

  • Lisa F.

    apr. 23, 2022

  • Sharon W.

    apr. 22, 2022

    Dankjewel voor de goede cuttingscurls&treatment behandeling, zoals altijd.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en het webverkeer te monitoren. Lees verder